4/6/11

Θρίλερ με ρακοσυλλέκτρια στον Βόλο


ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ


Την ψάχνουν στο γεμάτο από σκουπίδια σπίτι της!

Η έντονη δυσοσμία που αναδυόταν από ένα τριώροφο οίκημα στο οποίο κατοικεί μια 66χρονη ρακοσυλλέκτρια στον Βόλο, προκάλεσε την κινητοποίηση της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.
Οι γείτονες της γυναίκας είχαν μέρες να την δουν και ειδοποίησαν τις αρχές ότι μπορεί να είχε πεθάνει και το πτώμα της να είχε θαφτεί κάτω από τους τόνους των σκουπιδιών που συγκέντρωνε επί χρόνια!
Η ρακοσυλλέκτρια, μια γνωστή φιγούρα του Βόλου που φωτογραφίζει καθημερινά με μια ερασιτεχνική μηχανή όλα τα συμβάντα της πόλης, έχει να δώσει σημεία ζωής από το περασμένο Σάββατο. Η έντονη οσμή που προερχόταν από το σπίτι της, έκανε τους περίοικους να υποψιαστούν ότι ήταν νεκρή.
Όμως, οι αστυνομικοί του τμήματος Βόλου που μπήκαν στο κτίριο και βρήκαν την τηλεόραση ανοιχτή, βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον τεράστιο όγκο σκουπιδιών που τους έκανε αδύνατη την πρόσβαση στο υπνοδωμάτιο της 66χρονης!
Η Αστυνομία ζήτησε και πήρε ειδική άδεια από την Εισαγγελία για να προχωρήσει στον καθαρισμό του κτιρίου, αφού αποτελεί ιδιωτικό χώρο, έτσι ώστε να εξεταστεί λεπτομερώς. Όμως, τα άχρηστα αντικείμενα που είχε μαζέψει η ρακοσυλλέκτρια ήταν τόσο πολλή, ώστε οι πυροσβέστες που επιχείρησαν να μπουν στο σπίτι μαζί με υπαλλήλους της Υπηρεσίας Καθαριότητας του δήμου αναγκάστηκαν να τα βγάλουν στο… πεζοδρόμιο!
Η έρευνα διαρκεί ώρες και δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη κι έτσι δεν έχει διαπιστωθεί ακόμη αν η 66χρονη γυναίκα έχει καταπλακωθεί από τα σκουπίδια!http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/72752