10/6/11

Οι Ιταλοί τον "βάπτισαν" και οι Έλληνες τον εξαφάνισαν


Έγγραφο-ντοκουμέντο: Το ... ληγμένο ροζ χαρτάκι με το οποίο κυκλοφορούσε στην Ελλάδα ο Γκαλέμπ Ταλέμπ, που οι Ιταλοί τον "βάπτισαν" ως Άραβα μεγαλοτρομοκράτη

Σ' αυτόν τον καταυλισμό στην Πεντέλη ζούσε μέχρι τον Φεβρουάριο ο 32χρονος
Αυτή τη φωτογραφία του Γκαλέμπ [;] δημοσίευσε η Ιταλική εφημερίδα


Από τις 31 Μαΐου αγνοείται η τύχη του Παλαιστίνιου Γκαλέμπ Ταλέμπ, που οι Ιταλοί τον είχαν εμφανίσει ως «τρομοκράτη». Ο 32χρονος που τον εμφάνιζαν ως «εμίρη» ζούσε τελικά σε μια φτωχική καλύβα σε καταυλισμό της Πεντέλης. Όπως λέει το υπουργείο προστασίας του πολίτη ο Γκαλέμπ απελάθηκε στο Λίβανο, μετά την κράτησή του στα κρατητήρια της Πέτρου Ράλλη.
 Όλα ξεκίνησαν στις 12 Φεβρουαρίου όταν συλλαμβάνεται για παράνομη είσοδο στην χώρα ο Παλαιστίνιος με τη Λιβανέζικη υπηκοότητα  Γκαλέμπ Ταλέμπ. Αυτό συνέβη … αναγκαστικά καθώς είχε προηγηθεί δημοσίευμα της έγκριτης κατά τ’ άλλα  Corriere della Sera που ανέφερε πως ο Άραβας τρομοκράτης [;] Γκαλέμπ Ταλέμπ, είναι μέλος της οργάνωσης Φατάχ Αλ Ισλάμ και ετοιμάζει επίθεση είτε στην Ελλάδα, είτε σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Όπως ανέφερε  η εφημερίδα του Μιλάνου, ο συγκεκριμένος νεαρός τρομοκράτης είναι μέλος της λιβανέζικης οργάνωσης Φατάχ Αλ Ισλάμ, η οποία θεωρείται πολύ κοντινή στην Αλ Κάιντα και τονίζει ότι έχει «υπό τις εντολές του», σειρά εξτρεμιστών σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. Μάλιστα ι Ιταλική εφημερίδα έγραφε ότι ο 32χρονος ζει -τάχα- πλουσιοπάροζα. Πριν από τον Γκαλέμπ Ταλέμπ  -έγραφαν- σημείο αναφοράς της «Φατάχ Αλ Ισλάμ» στην Αθήνα -σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα του Μιλάνου- ήταν ο Μοχάμαντ Μούσα, ο οποίος, όμως, «αντικαταστάθηκε» από τον Ταλέμπ το 2009. Ο Μούσα όμως είχε  ήδη συλληφθεί στη χώρα μας όπου και κρατείται, και αναμένεται να απελαθεί για παράνομη είσοδο. Για τον Γκαλέμπ οι δική του άμθρωποι διαβεβαιώνουν πως έχουν χάσει τα ίχνη του, μετά την απέλασή [;] του.