4/6/11

Tιμή στην δασκάλα

Σε εκδήλωσε που πραγματοποιήθηκε στην Ποτίδαια Χαλκιδικής, η Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής τίμησε την συνταξιούχο εκπαιδευτικό Παναγιώτα Σταμπουλή, η οποία δώρισε δεκαεπτά (17) αλεξίσφαιρα γιλέκα στους Αστυνομικούς των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μανώλης Όθωνας, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Στυλιανός Στεφανίδης, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας Αντιστράτηγος Νικόλαος Σερέτης, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Υποστράτηγος Βασίλειος Κανάλης, ο Διοικητής της 7ης Περιφερειακής Διοίκησης του Λιμενικού Σώματος Αρχιπλοίαρχος Κωνσταντίνος Τσακάμης, νυν και πρώην βουλευτές της Χαλκιδικής, η ηγεσία της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και πλήθος κόσμου.
Ο Αστυνομικός Διευθυντής της Χαλκιδικής Κωνσταντίνος Παπουτσής, εξήρε το ήθος της δωρήτριας και της απένειμε τιμητική πλακέτα με το έμβλημα του Σώματος, ως ένδειξη των ευχαριστιών για τη συνολική προσφορά της.