29/7/11

Τους έλουσε κρύος ιδρώτας

Στο πλαίσιο της διενέργειας εντατικών τροχονομικών ελέγχων, στις 28-7-2011 και ώρα 09.30΄ καταλήφθηκε από Αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, στη Νέα Χαλκηδόνα (Λ. Αχαρνών και Δεκελείας),
ένας (1) οδηγός τουριστικού λεωφορείου, ο οποίος διατηρεί Τουριστικό Γραφείο, με το οποίο μετέφερε πενήντα τέσσερις (54) επιβάτες και το οποίο έφερε πλαστή άδεια κυκλοφορίας, πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, πλαστό δελτίο ΚΤΕΟ, πλαστή Κάρτα Ελέγχου καυσαερίων και πλαστό Βιβλίο Δρομολογίων.
Επίσης, την ίδια ημερομηνία και ώρα 09.40΄, καταλήφθηκε από Αστυνομικούς των ίδιων ομάδων στο Ίλιον (πλατεία Ρίμινι), οδηγός που οδηγούσε αποχαρακτηρισμένο τουριστικό λεωφορείο, χωρίς επιβάτες, στο οποίο είχε τοποθετήσει πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και έφερε πλαστή άδεια κυκλοφορίας, δελτίο ΚΤΕΟ, Βιβλιάριο ρεπό και ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Ο ανωτέρω οδηγός εργαζόταν στο Τουριστικό Γραφείο του πρώτου συλληφθέντα, εκτελώντας με το λεωφορείο δρομολόγια λουομένων.