21/7/11

Η σκληρή απάντηση του Βίκτωρα


Οι άθλιοι πάνε με διαρροές να εμπλέξουν τον εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη στο τελευταίο παραδικαστικό κύκλωμα με τον ερωτοδίκη Πέτρο Λεουτσάκο και φυσικά με τον συνήθη κατηγορούμενο Ιάκωβο Γιοσάκη. Προσάπτουν στον Βίκτωρα, πως τάχα εμπλέκεται σε αγοραπωλησία ακινήτου στο Κορωπί, που ανήκει στον όμιλό του.
 Ως γνωστό το βρώμικο κύκλωμα "ξέπλενε" ακίνητα που στη συνέχεια  έβγαζε στο σφυρί ...
 
                 Η ανακοίνωση του Ομίλου Ρέστη

" Στις 19.07.2011 ήλθαν σε γνώση του «Ομίλου Ρέστη» και του Βίκτωρα Ρέστη δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου που φέρουν τον Όμιλο και συγκεκριμένα εταιρία του Ομίλου αλλά και προσωπικά τον ίδιο τον Βίκτωρα Ρέστη να είναι στο στόχαστρο της Εισαγγελικής Αρχής που ερευνά το «παραδικαστικό κύκλωμα Νο 2» και να στοχοποιείται ο Βίκτωρας Ρέστης ως ύποπτος...
διάπραξης κακουργηματικών πράξεων σχετικά με αγοραπωλησίες ακινήτων στην περιοχή του Κορωπίου Αττικής.
Ο Βίκτωρας Ρέστης και ο Όμιλος του οποίου ηγείται, υπήρξαν ανέκαθεν υπηρέτες της νομιμότητας και της πατρίδας και ουδέποτε έδωσαν οιοδήποτε δικαίωμα για να κατηγορηθούν για επιλήψιμες πράξεις και δη για πράξεις που στρέφονται εναντίον του δημοσίου συμφέροντος. Η οποιαδήποτε ανάμιξη του ονόματος του «Ομίλου Ρέστη» και προσωπικά του Βίκτωρα Ρέστη σε παράνομες και εγκληματικές ενέργειες ουδόλως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και οι σκευωροί αυτών των ενεργειών θα λογοδοτήσουν σύντομα στη Δικαιοσύνη. Ήδη ο Βίκτωρας Ρέστης και εταιρίες συμφερόντων του, ανήκουσες στον «Όμιλο Ρέστη», έχουν προβεί σε δικαστικές ενέργειες κατά των εμπλεκομένων εις βάρος τους προσώπων, οι οποίο έδρασαν και εις βάρος του Δημοσίου Συμφέροντος, «φορτώνοντας» στην κυριολεξία στον Βίκτωρα Ρέστη και σε εταιρίες του «Ομίλου Ρέστη» εκτάσεις δημόσιου δασικού χαρακτήρα εν αγνοία τους με σκοπό την εξαπάτησή τους.
Η οικογένεια Ρέστη, ο Βίκτωρας Ρέστης και ο Όμιλος του οποίου ηγείται δηλώνουν κατηγορηματικά ότι σέβονται τη νομιμότητα και τις αρχές που διέπουν τη συντεταγμένη πολιτεία μας. Μαζί με τις αρμόδιες αρχές θα δώσουν τη μάχη της αλήθειας, της διερεύνησης των αξιοποίνων πράξεων εις βάρος της Ελληνικής Πολιτείας και εις βάρος τους, προκειμένου οι υπεύθυνοι να λογοδοτήσουν στην ακέραιη Ελληνική Δικαιοσύνη. Στο πλαίσιο αυτό, ουδεμία σπίλωση του ονόματος Ρέστη είναι ανεκτή, καθόσον κάτι τέτοιο βάλει κατά της ιστορίας, του ενεργού και δυναμικού παρόντος στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όσο και κατά της συνέχειάς του. Ο «Όμιλος Ρέστη» και ο ίδιος ο Βίκτωρας Ρέστης θα συνεχίσουν αταλάντευτα τον αγώνα τους για την ανάπτυξη του τόπου μας και για μια δυναμική Ελλάδα του αύριο και δηλώνουν απερίφραστα προς κάθε κατεύθυνση ότι οιαδήποτε προσπάθεια κατασυκοφάντησής τους, απ’ όποιο κέντρο και αν προέρχεται, θα τους βρει αντιμέτωπους".

Για λογαριασμό του Ομίλου Ρέστη και του κ. Βίκτωρα Ρέστη

Δικηγορικό Γραφείο Αλεξάνδρου Στρίμπερη και Συνεργατών