14/11/11

Φορτηγό με 700 κιλά κάνναβης

Ως συνήθως, από τα Γιάννενα  πέρασε το Αλβανικό χασίς?

                              ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
Το σημείο του ψυγείου όπου βρέθηκε η τεράστια ποσότητα

Απορίας άξιον για τον κ. Παπαγιαννόπουλο που ως νέος και έντιμος Αρχηγός δέχτηκε τις κομματικές πιέσεις  και ενέδωσε στο να ξηλωθεί "πραξικοπηματικά" η ήδη κλονιζόμενη αστυνομική διεύθυνση Ιωαννίνων. Το αποτέλεσμα φάνηκε μόλις χθες στην ... Κόρινθο, 350 χλμ μακριά από την πρωτεύουσα της Ηπείρου.

Έχουμε πολλές φορές αναφερθεί πως τα Ελληνοαλβανικά σύνορα στα Ιωάννινα "μπάζουν". Ο νέος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ
πήρε το μήνυμα και μέσα σε 15 ημέρες κλήθηκε για ΠΑΣΟΚικούς σκοπούς να αλλάξει τον αστυνομικό διευθυντή Ιωαννίνων  και στην θέση του να τοποθετήσει τον 3ο στην ιεραρχία και χωρίς κανένα ουσιαστικό προηγούμενο από θητεία του στη Δίωξη Ναρκωτικών. Αναρωτιόμαστε όμως: Ένα ολόκληρο φορτηγό με χασίς από πού πέρασε για να φθάσει μέχρι την Κόρινθο; Από τα Γιάννενα;
Πιάστηκε χθές  το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας 48χρονος έλληνας, ιδιοκτήτης φορτηγού, στο οποίο βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.  
Ειδικότερα, χθες  το πρωί, Ι.Χ. Φορτηγό ψυγείο, που οδηγούσε άγνωστος οδηγός, ακινητοποιήθηκε λόγω μηχανικής βλάβης στην νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Πατρών.
Άμεσα στο σημείο πήγαν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, ωστόσο οι επιβαίνοντες είχαν εγκαταλείψει το όχημα, το οποίο ανήκει στον 48χρονο ημεδαπό.
Σε έρευνα που έγινε στον αποθηκευτικό χώρο του ψυγείου του αυτοκινήτου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είκοσι τρεις (23) μεγάλοι σάκοι, που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (695) κιλών περίπου.
Μετά από συντονισμένες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, εντοπίστηκε σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Κορίνθου, ο 48χρονος ιδιοκτήτης του οχήματος και συνελήφθη, ενώ οι ναρκωτικές ουσίες, καθώς και το όχημα κατασχέθηκαν.