5/11/11

Πτυχία σε 78




Πτυχία απονεμήθηκαν σήμερα (4-11-2011) στους εβδομήντα οκτώ (78) συνολικά Αξιωματικούς, που αποφοίτησαν από το Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών – Στελεχών (Τ.Ε.Μ.Ε.Σ.) της Ελληνικής Αστυνομίας, σε Αττική και Βέροια.


Ο Αρχηγός του Σώματος, Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος απένειμε τα πτυχία στους τριάντα έξι (36) Αξιωματικούς, που αποφοίτησαν από τη Σχολή, που λειτουργεί στους Θρακομακεδόνες Αττικής.
Στη δοξολογία χοροστάτησε ο Προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, Αρχιμανδρίτης κ. Νεκτάριος Κιούλος.
Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Νικόλαος Σερέτης, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Τάξης του Αρχηγείου, Υποστράτηγος Ανδρέας Κατσιμπέρης, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Οργάνωσης και Ανθρώπινου Δυναμικού, Υποστράτηγος Ιωάννης Καλαμαράς, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Οικονομοτεχνικών και Πληροφορικής, Υποστράτηγος Παναγιώτης Φλήρης και ο αναπληρωτής του Κλάδου Ασφάλειας, Υποστράτηγος Βασίλειος Κουσούτης.
Επιπλέον ο Διευθυντής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Ταξίαρχος Δημήτριος Μπαλής, ο Διευθυντής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Κοντέλας, άλλοι Αξιωματικοί του Σώματος και αστυνομικό προσωπικό, όλων των βαθμίδων, καθώς και καθηγητές των Σχολών.
Στη Βέροια Ημαθίας στην αντίστοιχη τελετή τα πτυχία στους σαράντα δύο (42) Σπουδαστές απένειμε ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας, Αντιστράτηγος Δημήτριος Παπαδόπουλος, συνοδευόμενος από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Υποστράτηγο Βασίλειο Κανάλη