2/11/11

Ηρωίνη από την Ινδία έφερνε ο Νιγηριανός

                       Τα ναρκωτικά που βρέθηκαν


Στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στο πλαίσιο επιχείρησης ελεγχόμενης μεταφοράς - παράδοσης ναρκωτικών ουσιών, ύστερα από έγκριση του κ. Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών, συνελήφθη ένας (1) αλλοδαπός, υπήκοος Νιγηρίας, ηλικίας 43 ετών, για εισαγωγή ποσότητα ηρωίνης στην χώρα μας.  
Ειδικότερα, ο ανωτέρω κατελήφθη να κατέχει ταχυδρομικό δέμα, προερχόμενο από Ινδία, που περιείχε ποσότητα ηρωίνης. Το προαναφερόμενο δέμα παραδόθηκε στον ανωτέρω αλλοδαπό παραλήπτη, από εταιρία ταχυμεταφορών. Η κατασχεθείσα ποσότητα ήταν επιμελώς κρυμμένη σε διπλό τοίχωμα ξύλινου κουτιού με εξαρτήματα γκολφ.
Κατασχέθηκαν:
· Ηρωίνη βάρους -440- γραμμαρίων.
· Ένα (1) κινητό τηλέφωνο.
2. Μεσημβρινές ώρες της 1-11-2011, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εντοπίσθηκε στο χώρο αφίξεων του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», μία (1) ημεδαπή, ηλικίας 28 ετών, η οποία είχε μόλις αφιχθεί αεροπορικώς από Άμστερνταμ Ολλανδίας, να κατέχει εντός της ταξιδιωτικής αποσκευής της ποσότητα ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ βάρους -12,5- γραμμαρίων η οποία και κατασχέθηκε.