11/11/11

Ο Γεωργιανός "συλλέκτης" ρολογιών

Στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) συνελήφθη 36χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Γεωργίας, διότι λίγο πριν είχε διαρρήξει διαμέρισμα από το οποίο αφαίρεσε κοσμήματα και ρολόγια.

Από την έρευνα-προανάκριση που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Γλυφάδας προέκυψε ότι, ο συλληφθείς, μαζί με συνεργούς του που αναζητούνται, κατά την διάρκεια του τελευταίου μήνα διέρρηξαν στη Γλυφάδα δεκατέσσερα (14) διαμερίσματα, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσαν κοσμήματα, χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.
Στη Βάρη, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 38 και 34 ετών, διότι λίγο πριν είχαν διαρρήξει οικία.
Από την έρευνα-προανάκριση που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Βάρης προέκυψε ότι οι συλληφθέντες, κατά την διάρκεια του τελευταίου τριμήνου, διέρρηξαν στις περιοχές της Παιανίας και του Κορωπίου, δύο (2) οικίες και τρεις (3) εταιρίες από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσαν κοσμήματα, χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • Ένα (1) κυνηγετικό όπλο με κομμένη την κάνη και το κοντάκι και δύο (2) φυσίγγια εντός της θαλάμης.
  • Μία φυσιγγιοθήκη με 23 φυσίγγια.
  • Μία (1) τσάντα με διαρρηκτικά εργαλεία.
  • Ένα σκούφο full - face και γάντια.