11/2/12

Έκαναν πίστα τη Λ. Κύμης


Τα οχήματα της παράνομης κούρσας






 Μετά από πληροφορία για διεξαγωγή αυτοσχέδιου αγώνα αυτοκινήτων, οι Ομάδες Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Δ/νσης Τροχαίας Αττικής, η Διεύθυνση Άμεσης Δράσης και η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής σχεδίασαν κοινή οργανωμένη δράση και την 23:30΄ώρα της 9-2-2012 εντόπισαν στη Λ. Κύμης στις Αχαρνές, δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, να κινούνται με μεγάλη ταχύτητα, ενεργώντας επικίνδυνους ελιγμούς και παραβιάζοντας το ερυθρό φως φωτεινών σηματοδοτών.
Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τα δύο (2) αυτοκίνητα, τα οποία είχαν υποστεί μετατροπές και βελτιώσεις χωρίς έγκριση από τις αρμόδιες Αρχές και συνέλαβαν τους δύο οδηγούς, οι οποίοι είναι έλληνες ηλικίας 43 και 34 ετών.
Συνελήφθη επίσης και ένας (1) 35χρονος ς, ο οποίος ανέμενε σε συνεργείο αυτοκινήτων που παρέμενε ανοικτό, προκειμένου να αποκρύψει το ένα (1) από τα δύο αυτοκίνητα το οποίο στερείτο άδειας κυκλοφορίας.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ τα οχήματα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο Υπουργείο Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων για περαιτέρω έλεγχο.