9/2/12

Ήθελαν να την πετάξουν στην πορνεία

Τα όπλα των προαγωγών
Συνελήφθησαν  στον Άραξο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας, τρεις αλλοδαποί άνδρες, οι δύο υπήκοοι Αλβανίας και ο τρίτος υπήκοος Ρουμανίας, ηλικίας 29,20 και 42 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίσταση, για σωματεμπορία, οπλοκατοχή, απειλή και παράβαση του Νόμου περί Αλλοδαπών.
Ειδικότερα οι συλληφθέντες, τις τελευταίες τρεις ημέρες, ασκούσαν έντονη ψυχολογική βία σε 22χρονη Ρουμάνα, απειλώντας την συνεχώς τόσο με χρήση όπλων όσο και λεκτικά, για τη ζωή της και τη ζωή των μελών της οικογενείας της, με σκοπό να την προωθήσουν για σεξουαλική εκμετάλλευση.
Η 22χρονη κατέφυγε στις Αστυνομικές Αρχές, όπου οργανώθηκε άμεσα, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας με την συμμετοχή Αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας και της Ο.Π.Κ.Ε.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί χθες το απόγευμα ενήργησαν έφοδο σε καφενείο στη περιοχή του Αράξου, όπου η 22χρονη συναντήθηκε με τους δράστες. Κατά την επιχείρηση, συνελήφθησαν στο χώρο του καφενείου ο 20χρονος και ο 42χρονος, ενώ ο τρίτος δράστης εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα σε κοντινή απόσταση και συνελήφθη.
Σε σωματικές έρευνες που ενήργησαν οι αστυνομικοί στους συλληφθέντες, βρήκαν και κατάσχεσαν, στον 20χρονο ένα πιστόλι τύπου replica, ενώ στον 29χρονο ένα πιστόλι και ένα περίστροφο με επτά αβολίδωτα φυσίγγια μέσα στο βυκίο του.
Από τον έλεγχο των στοιχείων ταυτότητας των συλληφθέντων προέκυψε ότι οι δυο Αλβανοί είχαν εισέλθει λάθρα στη χώρα και παρέμεναν παράνομα σε αυτή.