12/3/12

"Ελεγχόμενη" απομάκρυνση

Ο διευθυντής βέβαια είχει τρομάξει και από το πακέτο βόμβα που του έστειλε τον περασμένο Απρίλη
η FAI (Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία) που  ανέλαβε με προκήρυξη την ευθύνη για την αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά δέματος στον διευθυντή των φυλακών Κορυδαλλού.
Σύμφωνα με πληροφορίες η δισέλιδη προκήρυξη που είχε γραφτεί στα ιταλικά και υπήρχε μέσα στο δέμα εντοπίστηκε μέσα από την εργαστηριακή εξέταση του δέματος το οποίο είχε εξουδετερωθεί με ελεγχόμενη έκρηξη από πυροτεχνουργούς της ΕΛ.ΑΣ.Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι προέβησαν στην αποστολή του δέματος σε ένδειξη αλληλεγγύης στους κατηγορουμένους «συντρόφους» τους για την συμμετοχή στην οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς. Παράλληλα εξέφραζαν την αλληλεγγύη τους σε άτομα του λεγόμενου αντιεξουσιαστικού χώρου σε Ελβετία, Γερμανία και Χιλή.

Παρόμοιου περιεχομένου προκήρυξη βρέθηκε και μέσα σε δέμα που εξερράγη την Πέμπτη σε στρατόπεδο αλεξιπτωτιστών στο Λιβόρνο της Ιταλίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένας αξιωματικός.
Επίσης η FAI ανέλαβε την ευθύνη και για την έκρηξη παγιδευμένου δέματος στη βιομηχανία πυρηνικής ενέργειας «Σουϊς Νουκλίαρ» στο Όλτεν της Ελβετίας με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δυο άτομα.