20/3/12

Η Κούρκουλα ήθελε να αφήσουν ελεύθερο το φίλο της

Κουβάλησε και τη φρουρά Βενιζέλου

Οι μεγάλες  ΠΑΣΟΚικές αγάπες δεν ξεχνιούνται 
Mετά την περίπτωση του «πολλά βαρύ» Κίμωνα Κουλούρη, μας προέκυψε και η πρώην Βουλευτίνα Έλενα Κούρκουλα, που φαίνεται πως ζήλεψε και κάτι από την κινηματογραφική  δράση του αγαπημένου μας Φώσκολου, που ήταν άλλωστε και ο τηλεοπτικός της «νονός».
Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Crimes on air τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης έσπευσε να υπερασπιστεί «μηχανόβιο» φίλο της στην συμβολή των οδών Σίνα και Ακαδημίας, τον οποίο όμως είχε ακινητοποιήσει ομάδα της ΔΕΛΤΑ που τον καταδίωκε από τη Συγγρού.

 Ο μοτοσικλετιστής –όπως πληροφορηθήκαμε- έκανε ζιγκ ζαγκ για να καταλήξει στα Εξάρχεια, αλλά στην Ακαδημίας του έβαλε «φρένο» η ΔΕΛΤΑ. Ο νεαρός που δεν κουβαλούσε κάτι το «μεμπτό» καταδιώχθηκε ως ύποπτος που δεν σταμάτησε και στην Ακαδημίας, που ήταν … αργά, ειδοποίησε την φίλη του ηθοποιό που ήρθε να τον υπερασπιστεί για να τον αφήσουν «ελεύθερο».

 Το παράδοξο όμως είναι πως στο σημείο προς «συμπαράσταση» έσπευσε και ένα TDM με  δυο αστυνομικούς φρουρούς του Ευάγγελου Βενιζέλου, που ζητούσαν τη «λήξη» του περιστατικού, χωρίς … κυρώσεις. Οι άνδρες της ΔΕΛΤΑ όμως ήταν ανένδοτοι με αποτέλεσμα ο μοτοσικλετιστής να οδηγηθεί στο Α.Τ Συντάγματος και το πρωί στο αυτόφωρο. Απ’ ότι μας είπαν όμως κατέθεσε μήνυση στους αστυνομικούς.


Δεν μας απασχολεί το είδος της σχέσης που  μπορεί να έχει μια πρώην εκπρόσωπος του κοινοβουλίου,  αλλά δεν έχει κανένα δικαίωμα να παρεμβαίνει στιο έργο της αστυνομίας και από πάνω να κουβαλά στο σημείο και τη φρουρά του Βενιζέλου, που απ’ ότι αντιλαμβανόμαστε πλέον θα έχει πιο σοβαρή δουλειά να κάνει!