11/5/12

Του έφραξαν το δρόμο

Εντοπίστηκε από τις Αστυνομικές Αρχές «καβάτζα» με ογδόντα δέματα κάνναβης.
Συνελήφθη ένας 43χρονος αλλοδαπός, ενώ κατασχέθηκαν περισσότερα από 83 κιλά κάνναβης.
Συνελήφθη  στην Επαρχιακή Οδό Αστακού – Αιτωλικού, θέση «Φράξος», από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας ηλικίας 43 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, προχθές (9-5-2012) το πρωί, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, εντόπισαν σε χωμάτινη οδό, κοντά στην Επαρχιακή Οδό Αστακού – Αιτωλικού, κρυμμένα μέσα σε θάμνους και χόρτα δέματα που περιείχαν κάνναβη.

Την επόμενη ημέρα (10-5-2012) νωρίς το πρωί, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, εντοπίστηκε ο 43χρονος, ο οποίος είχε μεταβεί στο συγκεκριμένο σημείο που ήταν κρυμμένα τα ναρκωτικά και συνελήφθη τη στιγμή που είχε φορτώσει μέρος αυτών στο πορτ - παγκάζ του οχήματός του.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα, οι αστυνομικοί βρήκαν τριάντα δέματα κάνναβης, ενώ στην «καβάτζα» εντόπισαν άλλα πενήντα. Το συνολικό βάρος των ναρκωτικών που κατασχέθηκαν ήταν -83.617- γραμμάρια.
Στη κατοχή του 43χρονου οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν δυο κινητά τηλέφωνα με αντίστοιχες κάρτες sim και το χρηματικό ποσό των 585 ευρώ.
Επίσης, κατασχέθηκε το όχημα του 43χρονου ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.