11/5/12

Έπιασαν τους ληστές των διοδίων

Συνελήφθησαν στο Αιγάλεω, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας και Ιράκ ηλικίας 23 ετών κατηγορούμενοι για ένοπλη ληστεία.
Ειδικότερα οι δύο ανωτέρω αλλοδαποί, πρώτες πρωινές ώρες της 9-5-2012 επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κράνη, μετέβησαν στα Διόδια της «Ολυμπίας Οδού» στην περιοχή της Μάνδρας και με την απειλή όπλου ανάγκασαν την υπάλληλο να τους παραδώσει το χρηματικό ποσό των 550 ευρώ. Ακολούθως διέφυγαν με τη μοτοσυκλέτα, η οποία εντοπίσθηκε από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης εγκαταλελειμμένη στην περιοχή του Χαϊδαρίου. Πλησίον της μοτοσυκλέτας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αεροβόλο πιστόλι, μία σακούλα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 550 ευρώ και δύο κράνη μοτοσυκλέτας.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, εξακριβώθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας των δραστών και μετά από οργανωμένη επιχείρηση συνελήφθησαν στην περιοχή του Αιγάλεω.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.