12/5/12

Τσίμπησαν τους ληστές

Συνελήφθησαν στην περιοχή Ασπροπύργου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής τρείς (3) ημεδαποί ηλικίας 25, 27 και 28 ετών κατηγορούμενοι για διάπραξη ένοπλης ληστείας.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 25χρονος και ο 28χρονος οι οποίοι εργάζονται ως υπάλληλοι πρατηρίου καυσίμων που βρίσκεται στο 43ο χλμ. της Εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, έδωσαν την πληροφορία στον 27χρονο για την ύπαρξη χρηματοκιβωτίου στο πρατήριο καυσίμων και οργάνωσαν από κοινού την ληστεία.

Βραδινές ώρες της 4-5-2012 ο 27χρονος μαζί με δύο άλλα άτομα τα οποία αναζητούνται, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέβησαν στο πρατήριο και προσποιούμενοι τους πελάτες εξήλθαν του αυτοκινήτου και με χρήση σωματικής βίας και την απειλή συσκευής ηλεκτρικής εκκένωσης TASER , ακινητοποίησαν τον αλλοδαπό υπάλληλο του πρατηρίου. Στη συνέχεια προσήλθαν στο πρατήριο ο 25χρονος και ο 28χρονος οι οποίοι και αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο.
Σε έρευνες που έγιναν στις οικίες των τριών συλληφθέντων βρέθηκε και κατασχέθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των 8.240 ευρώ, που είναι μέρος των χρημάτων που αφαίρεσαν από το χρηματοκιβώτιο.
Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης για την σύλληψη των δραστών της ληστείας του πρατηρίου συνελήφθησαν και δύο (2) ημεδαποί οι οποίοι κατείχαν ποσότητα κάνναβης βάρους 24,2 γραμμαρίων.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.