14/6/12

... Άνοιξαν οι δουλειές

Tα ΝΤΙΚΟΥΜΕΝΤΑ

Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα για την εμπλοκή τους σε υπόθεση μεταφοράς και εμπορίας μεγάλης ποσότητας κάνναβης
Κατασχέθηκαν παραπάνω από (240) κιλά κάνναβης
Συνελήφθησαν  χθες τα ξημερώματα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, τρεις ημεδαποί (ένας άνδρας και δύο γυναίκες), ηλικίας 48, 30 και 39 ετών καθώς και ένας 42χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για μεταφορά και εμπορία μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, εντοπίσθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην Πλαταριά Θεσπρωτίας, ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο (κλούβα) το οποίο και ακινητοποιήθηκε για έλεγχο.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν η 30χρονη και ο 42χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έντεκα σάκοι, που περιείχαν -174- δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους -270.401- γραμμαρίων.
Επίσης, λίγη ώρα αργότερα, στο Καρτέρι Θεσπρωτίας συνελήφθησαν ο 48χρονος και η 39χρονη, οι οποίοι επέβαιναν σε άλλο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και λειτουργούσαν ως προπομποί, προκειμένου να καθορίζουν το ακολουθητέο δρομολόγιο και να επιτηρούν παράλληλα τη διαδρομή προς αποφυγή αστυνομικών ελέγχων.
Τα δύο οχήματα καθώς και έξι κινητά τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποιούσαν οι δράστες για τις παράνομες συναλλαγές τους, κατασχέθηκαν.
Η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.