31/8/12

Η παρέμβαση του Βασίλη

Στα γραφεία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, έλαβε χώρα συνάντηση μεταξύ του Υπευθύνου του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βουλευτή Β΄ Αθηνών κ. Βασιλείου Καπερνάρου και αντιπροσωπειών όλων των ενώσεων των ενστόλων.

          Ο κ. Καπερνάρος διαβεβαίωσε τις αντιπροσωπείες, ότι το Κίνημα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και οι Βουλευτές του τάσσονται, ψυχή τε και σώματι, δίπλα στους ένστολους και τα δίκαια αιτήματά τους. Δεσμεύθηκε, επίσης, ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα καταψηφίσουν το επικείμενο νομοσχέδιο, το οποίο θα αφορά στις αποφασισθείσες, από την κυβέρνηση της Τρόϊκας, εκ νέου εξοντωτικές περικοπές σε μισθούς και συντάξεις.



          Υπήρξε, επιπροσθέτως, συμφωνία του κ. Καπερνάρου και των ενστόλων να του προσκομίσουν στοιχεία ενισχυτικά των αιτημάτων τους, προκειμένου να καταθέσει σχετική επερώτηση προς τον αρμόδιο Υπουργό.

          Τέλος, ο κ. Καπερνάρος πρότεινε στους ένστολους να αναζητήσουν, με οποιονδήποτε τρόπο, έναν προς έναν, ΟΛΟΥΣ  τους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ώστε να δεσμευθούν και εκείνοι με τη σειρά τους, όπως έχουν πράξει οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, ότι θα καταψηφίσουν τις κατάφωρα άδικες και επώδυνες εκ νέου περικοπές.