4/8/12

Ο Έβρος φέρνει προβλήματα

Η σύλληψη και κατάσχεση της μεγάλης ποσότητας χασίς στην Στάνο, έρχεται μια μέρα μετά την υλοποίηση  απόφασης μετακίνησης των συνοριοφυλάκων της Ηπείρου, στον Έβρο. Αυτό αλλάζει πολλά πράγματα, δηλώνει ο Διοικητής της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου
Οι πληροφορίες ότι η φετινή παραγωγή κάνναβης στην Αλβανία είναι σχεδόν διπλάσια από πέρυσι αλλά και το γεγονός ότι 1881 συνοριοφύλακες από τους νομούς της Ηπείρου κλπ, μετακινούνται στον Έβρο, δημιουργούν νέα δεδομένα στον τομέα της δίωξης ναρκωτικών σε όλους τους νομούς, απ’ όπου διέρχονται μεγάλες ποσότητες χασίς, ένας εκ των οποίων είναι και η Αιτωλ/νία.
Δεν θεωρείται καθόλου τυχαίο άλλωστε πως μόλις χθες, μια μέρα μετά την υλοποίηση της μετακίνησης των συνοριοφυλάκων, βρέθηκε και κατασχέθηκε η μεγάλη ποσότητα χασίς στην Στάνο Αμφιλοχίας. Αυτή η εξέλιξη,  απαιτεί μεγαλύτερη ετοιμότητα αλλά και ενίσχυση των υπηρεσιών δίωξης των ναρκωτικών στους νομούς που αποτελούν τις βασικές διαδρομές διακίνησης των ναρκωτικών από την Αλβανία.
Δείτε τι δηλώνει στο agriniopress, για την χθεσινή κατάσχεση των 228 κιλών χασίς στην Στάνο, αλλά και για το συγκεκριμένο θέμα ο Διοικητής της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου [agriniopress].