6/9/12

Μαρίνος που σας χρειάζεται ...

Στην Α.Δ Ιωαννίνων ... συναγωνίζονται τις «επιτυχίες» του Πύργου στα ναρκωτικά. Στις 31-8-2012 το πρωί, στα Καβάσιλά Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, πιάστηκε άνδρας, ηλικίας 50 ετών, που είχε δυο όλα κι όλα 2 χασισόδεντρα.  
Η φωτογραφία μην σας ξεγελάει είναι από τις 28-8-2012  στην Καλάνιστρα Αχαΐας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, όπου 74χρονος καλλιεργούσε 17 χασισόδεντρα.

Συνελήφθησαν λοιπόν στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, δύο ημεδαποί (αδέλφια), ηλικίας 31 και 28 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, πραγματοποίησαν έρευνα σε χώρο ιδιοκτησίας του 31χρονου στο Γαρδίκι Ιωαννίνων, όπου βρήκαν και εκρίζωσαν δύο (2) δενδρύλλια, ύψους 2.4 και 3.2 μέτρων.

Επιπλέον, σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 31χρονου και του 28χρονου αδελφού του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους (3,6) γραμμαρίων και ένας μεταλλικός τρίφτης.