8/9/12

Οι πελάτες ήταν ληστές

Συνελήφθησαν στα Σπάτα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), τρείς (3) ημεδαποί ηλικίας 17,17 και 19 ετών και ένας (1) αλλοδαπός υπήκοος Αφγανιστάν ηλικίας 18 ετών, οι οποίοι λίγο πριν είχαν διαπράξει ληστεία σε βάρος οδηγού ταξί.

Συγκεκριμένα οι τέσσερις (4) συλληφθέντες, το απόγευμα της 5-9-2012 προσποιούμενοι τους πελάτες, επιβιβάσθηκαν σε ταξί στην περιοχή της Ομόνοιας με προορισμό τα Σπάτα και όταν έφθασαν σε ερημικό σημείο της περιοχής επιτέθηκαν στον ημεδαπό οδηγό, από τον οποίο αφαίρεσαν το πορτοφόλι του, που περιείχε 400 ευρώ και διάφορα έγγραφα καθώς και το κινητό του τηλέφωνο. Στη συνέχεια αποβίβασαν τον οδηγό από το αυτοκίνητο, το αφαίρεσαν και διέφυγαν με αυτό. Το όχημα βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε χωράφι στην ίδια περιοχή.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε από το Τ.Α. Σπάτων εξακριβώθηκε ότι οι συγκεκριμένοι δράστες έχουν διαπράξει κατά τον τελευταίο μήνα στην περιοχή των Σπάτων άλλες τέσσερις (4) ληστείες σε βάρος πεζών, από τους οποίους αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα.