23/11/12

Τα έκρυβε στη Δροσιά

Κατασχέθηκαν πάνω από  5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης
 
Συνελήφθη  στη Δροσιά Ευβοίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ένας 47χρονος κατηγορούμενος για κατοχή, καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα χθες περίπου στις 12:00΄ το μεσημέρι οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και πολυήμερη διακριτική παρακολούθηση, συνέλαβαν τον 47χρονο μετά από νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • Είκοσι πέντε (25) αυτοσχέδιες συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (5.018) γραμμαρίων
  • Μια (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
  • Ένα (1) κινητό τηλέφωνο
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα η ποσότητα της ακατέργαστης κάνναβης προέρχονταν από δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε ο δράστης στην αυλή της οικίας του και τις οποίες στη συνέχεια διέθετε σε χρήστες της ευρύτερης περιοχής, έναντι ανάλογων χρηματικών ποσών.
Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.