24/11/12

Οι ληστές με το τσεκούρι

Πυροβόλισαν αστυνομικούς
Την 10.30 ώρα σήμερα  τέσσερις (4) άγνωστοι δράστες, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και ένας (1) ακόμη άγνωστος δράστης που επέβαινε σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, προσέγγισαν τον χώρο των διυλιστηρίων στον Ασπρόπυργο και αφού έσπασαν την μπάρα της εισόδου, ο ένας από τους επιβαίνοντες έθραυσε με τσεκούρι το τζάμι του φυλακίου της εισόδου, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του φύλακα.
Στη συνέχεια οι τρείς (3) από τους επιβάτες του οχήματος, με την απειλή αυτόματων όπλων, αφαίρεσαν από τα γραφεία δύο εταιρειών πετρελαιοειδών χρηματικό ποσό και διέφυγαν με κατεύθυνση προς την Κόρινθο.
Στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου εντοπίσθηκε από αστυνομικούς το αυτοκίνητο με τους τέσσερις (4) δράστες οι οποίοι πυροβόλησαν κατά των αστυνομικών που ανταπέδωσαν τα πυρά. Αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν να προκληθούν φθορές σε ένα περιπολικό όχημα, χωρίς όμως να σημειωθεί τραυματισμός. Ακολούθησε καταδίωξη στη διάρκεια της οποίας οι δράστες αφού εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και επιβιβάστηκαν σε δύο άλλα, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Το ένα από τα δύο αυτοκίνητα με το οποίο διέφυγαν βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην περιοχή Νεράκι στη Ν. Πέραμο.
Διενεργείται προανάκριση από το τμήμα Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ενώ οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών συνεχίζονται.