20/12/12

Οι 60χρονοι εξέδιδαν 21χρονη

Παραδοσιακοί Νταβατζήδες
 
Συνελήφθησαν, σήμερα (20-12-2012) τα ξημερώματα στη Λαμία Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, συνολικά τέσσερα (4) άτομα, εκ των οποίων δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 57 και 60 ετών και δύο (2) αλλοδαπές γυναίκες, ηλικίας 28 και 21 ετών.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μαστροπείας, πρόσληψης και απασχόλησης μη νόμιμων αλλοδαπών και παραβίασης νομοθεσίας περί Δημόσιας Υγείας.
Αναλυτικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, στο πλαίσιο της οποίας αστυνομικός, προσποιούμενος τον πελάτη, μετέβη σε κατάστημα – μπαρ στη Λαμία και ήρθε σε συμφωνία με τον 57χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος, να συνευρεθεί ερωτικά με 21χρονη υπήκοο Μολδαβίας, που εργάζεται ως σερβιτόρα, έναντι του χρηματικού ποσού των (300) ευρώ.
Ο αστυνομικός αφού παρέδωσε μέρος του προσυμφωνημένου χρηματικού ποσού, το οποίο είχε προσημειωθεί, στον 57χρονο και το υπόλοιπο στον 60χρονο υπάλληλο του καταστήματος, μαζί με την 21χρονη εξήλθαν από το κατάστημα, όπου αστυνομικοί που επόπτευαν το χώρο περιμετρικά την συνέλαβαν. Όπως διαπιστώθηκε η 21χρονη στερούταν άδειας εργασίας και βιβλιαρίου υγείας, ενώ επίσης είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στη χώρα μας.
Ταυτόχρονα άλλη ομάδα αστυνομικών εισήλθε στο κατάστημα και συνέλαβαν τον 57χρονο και τον 60χρονο, ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε βρέθηκε στην τσάντα της 28χρονης, Ρουμανικής υπηκοότητας, υπαλλήλου του καταστήματος και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ, μεταξύ των οποίων και τα έξι προσημειωμένα χαρτονομίσματα των (50) ευρώ, που είχε δώσει ο αστυνομικός, προκειμένου να «κλείσει» το ραντεβού.
Η 28χρονη συνελήφθη, ενώ επιπλέον κατασχέθηκε και το χρηματικό ποσό των (1.240) ευρώ, που βρέθηκε στην ταμειακή μηχανή του καταστήματος.
Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.