3/1/13

14 κλοπές στο Θέρμο


Συνελήφθησαν την 28-12-2012 το απόγευμα, στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου, δύο αλλοδαποί άνδρες ηλικίας 22 και 19 ετών σε βάρος των όποιων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατ’ εξακολούθηση.
Ειδικότερα την 28-12-2012 το απόγευμα, στο Διασελάκι Θέρμου, οι δυο αλλοδαποί επιχείρησαν να αφαιρέσουν μια δίκυκλη μοτοσικλέτα 34χρονου ημεδαπού άλλα έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή.
Για την διερεύνηση του περιστατικού, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου ενήργησαν άμεσες αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον εντοπισμό των δύο δραστών και τη σύλληψή τους λίγη ώρα αργότερα.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι, οι δράστες είχαν διαπράξει το τελευταίο διάστημα άλλες δεκατέσσερις διαρρήξεις - κλοπές σε εξοχικές οικίες στην ευρύτερη περιοχή.
Από τον έλεγχο των στοιχείων των συλληφθέντων προέκυψε ότι παρέμεναν παράνομα στη Χώρα στερούμενοι νόμιμων εγγράφων διαμονής .
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα και στον κ. Ανακριτή Αγρινίου όπου μετά την απολογία τους κρίθηκαν προφυλακιστέοι.