4/1/13

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκτός τόπου και χρόνου για τον Πακιστανό

Απάντηση του Γραφείου Τύπου του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη στην ανακοίνωση του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήθεν «βασανισμό» ανηλίκου υπηκόου Πακιστάν

Προφανώς, στο Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου και δεν έχουν διαβάσει καν την διάψευση της καταγγελίας για δήθεν «βασανισμό» 14χρονου (και όχι 11χρονου όπως ισχυριζόταν χθες το ΚΕΕΡΦΑ) υπηκόου Πακιστάν και τις ιατρικές γνωματεύσεις που αποδεικνύουν το ψευδές των συγκεκριμένων ισχυρισμών. Ή ακόμη χειρότερα, θέλουν να παίξουν την ίδια χιλιοπαιγμένη κασέτα, αδιαφορώντας για την αλήθεια και τα πραγματικά γεγονότα.
Κατά τα άλλα, το να κόπτεται ο ΣΥΡΙΖΑ με τις συνιστώσες του για τους… Έλληνες Αστυνομικούς, μοιάζει με ανέκδοτο. Γιατί είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που υιοθετεί αβασάνιστα, ακόμη και όταν αυτές διαψεύδονται, όλες τις καταγγελίες εις βάρος τους, χωρίς την παραμικρή διασταύρωση. Αλλά είναι και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν βρίσκει ούτε μία λέξη για να καταδικάσει τις επιθέσεις εναντίον τους, όπως τον χθεσινό τραυματισμό αστυνομικών, κατά τη διάρκεια ελέγχων στα Εξάρχεια. Τουλάχιστον, ας σιωπούν αντί να προκαλούν!