10/5/13

Η ΙΝΤΡΑΚΟΜ του Κόκκαλη κάνει δωρεές στην ΕΛ.ΑΣ

Και ξανά προς τη δόξα τραβά ...
Ο Σωκράτης δεν τους έκανε την τιμή και την πλακέτα παρέλαβε από  τον Όμιλο ΙΝΤΡΑΚΟΜ HOLDINGS  ο Υπεύθυνος Ασφαλείας κ. Αθανάσιος Παπαβασιλείου, Αντιστράτηγος ΕΛ.ΑΣ ε.α.
 
 
Σε εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε σήμερα (10-05-2013) το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις της πρώην Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας (Μεσογείων 96), παρελήφθησαν από τον Όμιλο ΙΝΤΡΑΚΟΜ HOLDINGS (5) καινούργιες δίκυκλες μοτοσικλέτες, οι οποίες διατέθηκαν για τις ανάγκες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής.
Στην εκδήλωση, από πλευράς Ελληνικής Αστυνομίας, παρέστησαν ο Υπαρχηγός του Σώματος, Αντιστράτηγος Αδαμάντιος Σταματάκης, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου, Αντιστράτηγος Σπυρίδων Παπασπύρου, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Οικονομικοτεχνικών και Πληροφορικής, Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, Ταξίαρχος Δημήτριος Ζάγκας, ο Επιχειρησιακός Διοικητής των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και Δ.ΕΛ.Τ.Α, Ταξίαρχος Σωτήριος Σωτηρόπουλος καθώς και οι Διοικητές των Περιφερειακών Διοικήσεων Αττικής της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
Από τον Όμιλο ΙΝΤΡΑΚΟΜ HOLDINGS παρέστη ο Υπεύθυνος Ασφαλείας κ. Αθανάσιος Παπαβασιλείου, Αντιστράτηγος ΕΛ.ΑΣ ε.α.
Στην αρχή της εκδήλωσης ο Επιχειρησιακός Διοικητής των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και Δ.ΕΛ.Τ.Α., Ταξίαρχος Σωτήριος Σωτηρόπουλος στον χαιρετισμό του επισήμανε, μεταξύ άλλων, τα εξής:
«…..Θεωρώ ότι η χορηγία αυτή είναι έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς του έργου των στελεχών των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και Δ.ΕΛ.Τ.Α. στην κοινωνία και τον πολίτη. Θα ήθελα να διαβεβαιώσω πως παρά τις δυσκολίες που συναντάμε, οι άντρες και οι γυναίκες των Ομάδων ΔΙΑΣ και Δ.ΕΛ.Τ.Α. θα συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο τη μάχη κατά του εγκλήματος. »
Στη συνέχεια ο εκπρόσωπος του Ομίλου ΙΝΤΡΑΚΟΜ HOLDINGS κ. Αθανάσιος Παπαβασιλείου, στην ομιλία του, τόνισε ότι:
«Καταρχάς θέλω να σας ευχαριστήσω εκ μέρους του Προέδρου κ. Κόκκαλη και του Ομίλου γενικότερα για την προσπάθεια την οποία κάνει σε καθημερινή βάση η Ελληνική Αστυνομία για την εμπέδωση της τάξης και την καταπολέμηση της εγκληματικότητας. Ιδιαίτερα όμως η ενέργεια αυτή, της διάθεσης των δίκυκλων μοτοσικλετών στην ομάδα ΔΙΑΣ, έχει μια ιδιαίτερη λογική για μας, διότι η ομάδα αυτή αντιμετωπίζει σήμερα το βαρύ έγκλημα. Το αντιμετωπίζει με πολύ μεγάλη επιτυχία, εμπεδώνει στον ελληνικό λαό το αίσθημα της ασφάλειας και το λιγότερο το οποίο μπορούμε να κάνουμε σε αυτούς τους ανθρώπους, που δίνουν αίμα σε καθημερινή βάση, είναι να τους δίνουμε τέτοια μέσα για να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους….. »
Στο πέρας της εκδήλωσης ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Αδαμάντιος Σταματάκης, παρέδωσε στον κ. Αθανάσιο Παπαβασιλείου τιμητική πλακέτα, επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα :
«…..Εκ μέρους του κ. Αρχηγού, αλλά και εγώ προσωπικά , θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ιδιαίτερα για την πρωτοβουλία σας να προσφέρετε στην Ελληνική Αστυνομία τις μοτοσικλέτες αυτές.
Σας διαβεβαιώ ότι οι δικές μας ευχαριστίες αντανακλούν τα συναισθήματα όλου του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, όλων των αστυνομικών, που αντιλαμβάνονται εμπράκτως ότι στον καθημερινό και δύσκολο αγώνα κατά του εγκλήματος έχουν τη στήριξη της κοινωνίας. Έχουν τη στήριξη και τη συμπαράσταση τη δική σας . Του επιχειρηματικού κόσμου, που διαδραματίζει διαχρονικά ένα σημαντικό ρόλο στα κοινωνικά «δρώμενα» της χώρας μας.
Γνωρίζω πολύ καλά ότι η ΙΝΤΡΑΚΟΜ αναγνωρίζεται ευρέως ως ένας επιχειρηματικός Όμιλος με σημαντική συνεισφορά στον τομέα της «εταιρικής κοινωνικής ευθύνης» και της ανιδιοτελούς προσφοράς. Το επιβεβαιώνετε άλλωστε και σήμερα, με τη δωρεά αυτή, που εμπεριέχει ένα πολλαπλό συμβολισμό και μια ξεχωριστή σημειολογία.
Ενισχύει την υλικοτεχνική μας υποδομή για την κάλυψη βασικών λειτουργικών αναγκών του Σώματος, στον αγώνα κατά του εγκλήματος και παράλληλα ενδυναμώνει το ηθικό του προσωπικού μας και το φρόνημα του Έλληνα Αστυνομικού, για να ανταπεξέλθει στο δύσκολο έργο του.

Κυρίως όμως επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο ότι η κοινωνική αλληλεγγύη και η συλλογικότητα είναι ουσιώδεις προϋποθέσεις για να ξεπεράσουμε, όλοι μαζί, την αρνητική συγκυρία για την Πατρίδα μας και να επιστρέψουμε στο δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας…..”.