7/6/13

Φυλακόβιος σήκωσε μετρητά και λίρες από κάμπινγκ

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης περίπτωση κλοπής χρηματοκιβωτίου σε κάμπινγκ που έλαβε χώρα την 02.06.2013 στην Παραλία Παντελεήμονα Πιερίας.
Συνελήφθη   στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, ένας ημεδαπός 29 ετών, που ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της κλοπής.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, στην Παραλία Παντελεήμονα Πιερίας, ο προαναφερόμενος τις πρώτες πρωινές ώρες της 02.06.2013, αφού παραβίασε την πόρτα εισόδου της ρεσεψιόν του κάμπινγκ ενός 38χρονου, εισήλθε εντός και αφαίρεσε ένα χρηματοκιβώτιο που περιείχε το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ, δέκα χρυσές λίρες, χρυσαφικά και κοσμήματα, μπλοκ επιταγών και βιβλιάρια καταθέσεων.
Ο 29χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη στην Κατερίνη κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και στοιχείων. Επίσης, όπως διαπιστώθηκε ο συλληφθείς βρισκόταν σε εξαήμερη άδεια από το Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Κασσαβέτειας όπου κρατούταν για κλοπές.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του 29χρονου και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.