16/8/13

Ο Πακιστανός οδηγός σκότωσε 18χρονο ποδηλάτη

Συνελήφθη αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στο Αρτεσιανό Καρδίτσας και εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος
Συνελήφθη  στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας, ένας 22χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα.
Ειδικότερα, χθες (16-08-2013) το βράδυ στο Αρτεσιανό Καρδίτσας, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο συλληφθείς μαζί με άλλους δύο ομοεθνείς του συγκρούστηκε νωτομετωπικά με δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 18χρονος ημεδαπός, με συνεπιβάτη έναν 17χρονο ημεδαπό.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 17χρονου και ο ελαφρύς τραυματισμός του οδηγού του μοτοποδηλάτου.
Ο υπήκοος Πακιστάν αρχικά εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος και αναζητούνταν από τις αστυνομικές Αρχές. Αποτέλεσμα των αναζητήσεων ήταν ο εντοπισμός του και η σύλληψή του. Επιπλέον, το προαναφερόμενο όχημα βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο πίσω από μια αποθήκη σε αγροτική περιοχή.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας.