13/8/13

Η σπορά του Τριπολιτσιώτη

Τον έπιασαν οι άνδρες του Κατσαντώνη
 
http://www.astynomia.gr/images/stories//2013/photos13/13-08-2013_arkadia2.jpg
 
http://www.astynomia.gr/images/stories//2013/photos13/13-08-2013_arkadia3.jpg
 
 
http://www.astynomia.gr/images/stories//2013/photos13/13-08-2013_arkadia1.jpg
 
Κατασχέθηκαν συνολικά -67- δενδρύλλια, κορμοί αποξηραμένων δενδρυλλίων, ποσότητα κάνναβης κ.α
Εντοπίστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης που διοικεί ο Λάμπρος Κατσαντώνης, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης σε δυσπρόσιτη δασική περιοχή του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας Αρκαδίας, αποτελούμενη από -67- δενδρύλλια κάνναβης.
Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη, προχθές (11-8-2013) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, ένας (1) 42χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια κάνναβης.
Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης εντόπισαν αρχικά σε κατάλληλα διαμορφωμένη έκταση, σε δυσπρόσιτη δασική περιοχή του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, η οποία τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση.
Στη συνέχεια, προχθές το μεσημέρι, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση , αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης , συνέλαβαν τον ανωτέρω, που όπως προέκυψε καλλιεργούσε την φυτεία, σε δύο (2) επίπεδα, η οποία αποτελούνταν συνολικά από -67- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από -1,5- έως -3- μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Επιπλέον, στο χώρο της φυτείας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, επτά (7) κορμοί αποξηραμένων δενδρυλλίων κάνναβης, καθώς και διάφορα αντικείμενα που σχετίζονται με την καλλιέργεια κάνναβης.
Επιπρόσθετα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 42χρονου, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε, ποσότητα κάνναβης, βάρους -173,2- γραμμαρίων, καθώς και μία (1) ζυγαριά ακριβείας.
Ο 42χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ο οποίος τον παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Τρίπολης.
Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση,