16/8/13

Τι τρέχει στο Βελεστίνο?


Σε εξέλιξη οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη πέντε αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι διέπραξαν ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στο Βελεστίνο Μαγνησίας
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη πέντε (5) αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι διέπραξαν ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στο Βελεστίνο Μαγνησίας.
Ειδικότερα, προχθες (14-08-2013) το μεσημέρι, τέσσερις από τους δράστες εισήλθαν στο εσωτερικό του υποκαταστήματος και με την απειλή πιστολιών που έφεραν οι δύο από αυτούς, αφαίρεσαν από το κεντρικό χρηματοκιβώτιο χρηματικό ποσό άνω των (300.000) ευρώ. Παράλληλα, ο πέμπτος δράστης, ο οποίος είχε το ρόλο του «τσιλιαδόρου», τους ανέμενε εξωτερικά του υποκαταστήματος και επιβαίνοντες σε Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο, διέφυγαν όλοι μαζί μετά την αφαίρεση των χρημάτων.
Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο και ολοσχερώς καμένο λίγη ώρα αργότερα σε κοντινή απόσταση.
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Βελεστίνου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.