20/9/13

... Πότιζαν τον Έβρο

Τα Ντοκουμέντα
Σύλληψη τεσσάρων (4)  για αγοραπωλησία, κατοχή ναρκωτικών και καλλιέργεια φυτών κάνναβης
 
Κατασχέθηκαν 2 φυτά κάνναβης και 30,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης
Συνελήφθησαν  στην Αλεξανδρούπολη και σε χωριό της Ορεστιάδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης με τη συνδρομή του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 38, 33, 32 (άντρες) και 26 (γυναίκα) ετών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αγοραπωλησίας, κατοχής ναρκωτικών και καλλιέργειας φυτών κάνναβης.
Συγκεκριμένα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, σχετικά με αγοραπωλησία ναρκωτικών, πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση. Κατά τη διάρκεια αυτής, οι αστυνομικοί της παραπάνω υπηρεσίας, εντόπισαν τους τρεις (3) δράστες, ηλικίας 38, 33 και 32 ετών, στην Αλεξανδρούπολη και τους συνέλαβαν, διότι ο 33χρονος, με τη μεσολάβηση του 32χρονου, συναντήθηκε με τον 38χρονο και του πούλησε, έναντι του χρηματικού ποσού των 55 ευρώ, δύο (2) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 16,3 γραμμαρίων.
Κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 55 ευρώ και η παραπάνω ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο 33χρονος προμηθεύτηκε την παραπάνω ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης από την 26χρονη, η οποία εντοπίσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας, εντός της οικίας της, που βρίσκεται σε χωριό της Ορεστιάδας και συνελήφθη.
Σε έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, με τη συνδρομή αστυνομικών σκύλων, στα σπίτια των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :
  • Στο σπίτι του 33χρονου:
Μία (1) συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 3,8 γραμμαρίων
Μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
  • Στο σπίτι του 32χρονου:
Δύο (2) φυτά κάνναβη, ύψους 0,65 και 1,70 μέτρων
Μία (1) συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 2,1 γραμμαρίων
  • Στο σπίτι της 26χρονης:
Τρεις (3) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 7,9 γραμμαρίων
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης.