14/10/13

Ενέδρα σε τράπεζα στην 69χρονη

Συνελήφθησαν στην περιοχή του Ευόσμου, δύο ημεδαποί ηλικίας 25 και 22 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για «Κλοπή κατά συναυτουργία» και παράβαση του Νόμου Περί Ναρκωτικών.
Ειδικότερα, ο 25χρονος στην περιοχή του Ευόσμου, πλησίασε 69χρονη  και της αφαίρεσε την τσάντα της, που περιείχε το χρηματικό ποσό των (3.000) ευρώ, το οποίο μόλις είχε κάνει ανάληψη από υποκατάστημα τράπεζας της περιοχής. Ο 25χρονος, τράπηκε σε φυγή με αυτοκίνητο, στο οποίο τον ανέμενε ο 22χρονος συνεργός του.
Έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, εντόπισαν τον 22χρονο να επιβαίνει στο ανωτέρω όχημα, οπότε και τον συνέλαβαν. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών.
Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ευόσμου, λίγο αργότερα, εντόπισαν και συνέλαβαν και τον 25χρονο δράστη, ενώ στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων χρημάτων, καθώς επίσης κατασχέθηκε το αυτοκίνητο ως μέσο διάπραξης κλοπών.