15/11/13

Η Μυρτώ που πήγε να σκοτώσει ο Πακιστανός

myrto2


Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες που δείχνουν την άτυχη Μυρτώ που έπεσε θύμα βάναυσης κακοποιήσης από τον Πακιστανό “δράκο” στην Πάρο. Να θυμίσουμε πως η Μυρτώ σήμερα βρίσκεται σε νοσοκομείο στις ΗΠΑ και δίνει σκληρή μάχη για να παραμείνει στη ζωή και να κερδίσει το στοίχημα να επανέλθει στην πρότερη κατάσταση της υγείας της.
Η εικόνα που έχει σήμερα η Μυρτώ μέσα από το νοσοκομείο: 
myrto1
Στην πρώτη φωτο βλέπετε πως ήταν η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη πριν τη βάναυση κακοποίηση και την απόπειρα ανθρωποκτονίας από τον Πακιστανό “δράκο της Πάρου”.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ιστορία της έχει συγκινήσει τον Ελληνισμό της Αμερικής και τις τελευταίες μέρες, δίνεται ιδιαίτερη προβολή στην ανάγκη να αξιοποιηθεί κάθε δυνατότητα για μεθόδους θεραπείας και για βελτίωση της κατάστασης της υγείας της.
Σύμφωνα με το cyclades24.gr, μετά από πρωτοβουλία της Νεολαίας της Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας συγκεντρώνονται χρήματα για την αγορά ενός ειδικού μηχανήματος το οποίο θα βοηθήσει την Μυρτώ για τη διατροφή και την επικοινωνία.
Ακόμη οι “Φίλοι της Μυρτώς” δημιούργησαν γι’ αυτήν την ιστοσελίδα You Caring. com (http://www.youcaring.com/medical-fundraiser/friends-of-mirto/104407), όπου όποιος το επιθυμεί μπορεί να συνεισφέρει οικονομικά, με δικαιούχο την ίδια την Μυρτώ Παπαδομιχελάκη. Ακόμη έβαλαν σε λειτουργία σελίδα στο fecabook με το όνομα Friends of Mirto.