21/12/13

Ιδού ο παιδόφιλος


paiderastis

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κορίνθου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 57χρονου Έλληνα.
υνελήφθη στις 27 Οκτωβρίου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου και σε βάρος ασκήθηκε ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή και αποπλάνησης παιδιών κατά συρροή, τετελεσμένης και σε απόπειρα, στο πλαίσιο σχετικών ποινικών δικογραφιών.
paiderastis2
Πρόκειται για τον:
 
ΔΩΡΟΘΕΟΥ Αθανάσιο του Δημητρίου και της Σωτηρίας, που γεννήθηκε στις 21.9.1956 στο Βραχάτι Κορινθίας και κατοικεί ομοίως.
paiderastis1
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας δεκαπέντε ημερών, σύμφωνα με σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδίως των ανηλίκων, στην εξυπηρέτηση των αναγκών της λειτουργίας των αστυνομικών, εισαγγελικών και δικαστικών αρχών, με σκοπό τη βεβαίωση εγκλημάτων (κακουργημάτων ή πλημμελημάτων με δόλο κατά της γενετήσιας ελευθερίας) εκ μέρους του άνω κατηγορουμένου, σε βάρος ετέρων ανήλικων θυμάτων και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.