24/12/13

Ο ... εντιμότατος φίλος του Μιχελάκη


Πως ο υπουργός παρασύρθηκε από την αγωνία του να βγει Βουλευτής στη Β' Αθηνών!
Ο υπουργός που στις επόμενες εκλογές θα κετέβει ως υπ. Βουλευτής στη Β' Αθηνών, έπεσε θύμα της κακής αντίληψης  που θέλει τους πολιτευτές  ψηφοθηρικά "ομήρους" των δημάρχων, δημοτικών συμβούλων κτλ. Και μην μας πεις υπουργέ πως ο Τομπούλογλου ήταν τώρα ο "άνθρωπός" σου στην προσπάθειά σου για να κατέλθεις νικητής στη Β' Αθηνών; Γνωρίζουμε υπουργέ, πως για τον Τομπούλογλου δεν έτρεφες ποτέ καλές εντυπώσεις αλλά επειδή όμως ήταν το φαβορί για τον δήμο της Χαλκηδόνας έπεσες και εσύ στη λούμπα  και με τον τιμητικό τίτλο που είχε και ως πρόεδρος του Παίδων, μπαινόβγαινε στο υπουργικό σου γραφείο και σου έκλεινε τα ραντεβού με τους τοπάρχες 

Τον Τομπούλογλου, ως παλαιοί γνώριμοι προωθούσε για Δήμαρχο Χαλκιδόνας ο υπουργός Ιωάννης Μιχελάκης, μάλιστα άτυπα ο Τομπούλογλου είχε οριστεί τελαυταία και ως κομματάρχης του Μιχελάκη στις περιοχές Γαλάτσι, Πατήσια, Ν. Φιλαδέλφια και  Χαλκιδόνα.
Διαβάστε τι έγραφε στις 2 Νοεμβρίου το Site Aftodioikisi.gr και με τίτλο: "Ο δήμαρχος στον οποίο ρίχνει δαγκωτό ο Μιχελάκης".
Σε ποιον υποψήφιο δήμαρχο ρίχνει «δαγκωτό» ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης;  Η απάντηση είναι στο Χάρη Τομπούλογλου, παλαιό πολιτευτή της ΝΔ στη Β΄ Αθήνας, πρόεδρο του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»,  δημοτικό σύμβουλο Νέας Χαλκηδόνας από το 1986 και υποψήφιο δήμαρχο στον Καλλικρατικό δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας.
Εκτός από "συνομήλικοι και γείτονες (ο Μιχελάκης γεννήθηκε στη Φιλαδέλφεια και ο Τομπούλογλου στη Χαλκηδόνα), Γιάννης και Χάρης ήταν μαζί στην τοπική της ΝΔ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο πρώτος ως γραμματέας και ο
δεύτερος ως αναπληρωτής του…"