11/12/13

Οι Γερμανοί ξαναήρθαν

Οι 2 Υπαρχηγοί

 
 
Επίσκεψη του Υπαρχηγού της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας της Γερμανίας στην Ελλάδα, στο πλαίσιο ενίσχυσης των διμερών σχέσεων των δύο Αστυνομιών
Ο Υπαρχηγός της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας της Γερμανίας κ. Jurgen Schubert συναντήθηκε σήμερα με τον Υπαρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Αδαμάντιο Σταματάκη.
Τον Υπαρχηγό της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας της Γερμανίας συνόδευαν ο Αστυνομικός Διευθυντής, κ. Stefan Helmschrott, Προϊστάμενος του Τμήματος Διμερούς Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας και ο κ. Andre Rawe, Αξιωματικός Σύνδεσμος της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας.
Κατά την συνάντηση επιβεβαιώθηκε το εξαιρετικό επίπεδο συνεργασίας των Αστυνομιών των δύο χωρών και συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου αστυνομικού ενδιαφέροντος που απασχολούν από κοινού τις δύο Χώρες όπως η αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος και της παράνομης μετανάστευσης.
Επιπρόσθετα συζητήθηκε η προοπτική συνέχισης της συνεργασίας των δύο Αστυνομιών, ιδίως στους τομείς εκπαίδευσης, ανταλλαγής τεχνογνωσίας και άλλους τομείς αστυνομικής δραστηριότητας.