7/12/13

Και με κοκό στην Κέρκυρα

58 γραμμάρια ηρωίνης και 26 γραμμάρια κοκαΐνης
Επιχείρηση πραγματοποίησαν  στην πόλη της Κέρκυρας οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας [που διοικεί ο κ. Θωμαΐδης], κατά την διάρκεια της οποίας συνελήφθη ένας 30χρονος ημεδαπός και μία 24χρονη ημεδαπή, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και της παράνομης οπλοκατοχής.
Από την συστηματική έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, διαπιστώθηκε ότι ο 30χρονος διακινούσε σημαντικές ποσότητες «σκληρών» ναρκωτικών από την Αθήνα στην Κέρκυρα και στην συνέχεια τις διοχέτευε σε χρήστες στην Κέρκυρα.
Ο 30χρονος και η 24χρονη εντοπίστηκαν χθες το βράδυ, σε κατάστημα μπαρ στην πόλη της Κέρκυρας και σε έρευνα που ακολούθησε, στην οικία του 30χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού και με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών εντοπίστηκαν τρεις συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 58 γραμμαρίων περίπου, δύο συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 26 γραμμαρίων περίπου, μία ζυγαριά ακριβείας, καθώς και ένα κυνηγετικό όπλο, για το οποίο η νόμιμη κατοχή του ερευνάται.
Επίσης στην κατοχή της 24χρονης βρέθηκε μία σιδερογροθιά, ενώ στην κατοχή του ημεδαπού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.
Επιπλέον κατασχέθηκε το αυτοκίνητο του 30χρονου ως μέσω διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών.
Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.