13/12/13

Πήγε να τους κάνει μάθημα ...

 
Προκαταβολική στήριξη ζητά ο υπουργός
Aφού έβαλε σε τάξη [;] τον ανεκδιήγητο Πελεγρίνη, ημέρες που είναι χρειάζεται κοντά του την αστυνομία ο υπουργός παιδείας που τα έκανε μπάχαλο στα πανεπιστήμια με τα χαμένα 6μηνα και τις αντιδράσεις που προκάλεσε 


 
 
 
 
Ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος πραγματοποίησε  (11-12-2013) το πρωί, διάλεξη στη Σχολή Εθνικής Ασφαλείας της Αστυνομικής Ακαδημίας με θέμα «Οι εξελίξεις στο χώρο της παιδείας σε σχέση με την Ελληνική Αστυνομία. Η πολιτική κατάσταση εν γένει».
Με την παρουσία τους τίμησαν την ομιλία του Υπουργού, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, κ. Αθανάσιος Ανδρεουλάκος και ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Αδαμάντιος Σταματάκης.
Τη διάλεξη που εντάσσεται στο πλαίσιο του Εκπαιδευτικού Προγράμματος της Σχολής έτους 2013-2014, παρακολούθησαν οι τριάντα τέσσερις (34) σπουδαστές της 17ης Εκπαιδευτικής Σειράς της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας, και ειδικότερα είκοσι έξι (26) στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, τέσσερα (4) από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, ένα (1) από το Πυροσβεστικό Σώμα και τρεις (3) Πολιτικοί Υπάλληλοι Υπουργείων και Υπηρεσιών του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Επίσης, παρέστησαν ο Διευθυντής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος Ευάγγελος Βενέτης, ο Διοικητής της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας, Ταξίαρχος Παναγιώτης Φαραός, ο Διοικητής της Σχολής Αξιωματικών, Ταξίαρχος Φώτιος Νικητάκης, η Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης, Ταξίαρχος Σταματίνα Μίζη, ο Υποδιοικητής της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Βασίλειος Μαυρογιάννης, η Προϊσταμένη του Τμήματος Σπουδών Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ευθαλία Ζαφείρη καθώς και άλλοι Αξιωματικοί.
Αποστολή της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας της Αστυνομικής Ακαδημίας, είναι η μετεκπαίδευση και η επιμόρφωση, σε μεταπτυχιακό επίπεδο, των Ανώτερων στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας, των Ενόπλων Δυνάμεων, του Λιμενικού και Πυροσβεστικού Σώματος και Πολιτικών Υπαλλήλων άλλων Υπουργείων του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα