5/1/14

Για μια σπίθα στον φοίνικα της ΓΑΔΑ

21 Συλλήψεις
Χθες (4-1-2014) το απόγευμα, συνελήφθησαν από τις αστυνομικές δυνάμεις στη Λ. Αλεξάνδρας, εικοσιένα (21) άτομα και σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα του εμπρησμού και των Νόμων περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Συγκεκριμένα, χθες (4-1-2014) το απόγευμα και περί ώρα 19.40, από ομάδα ατόμων, που κινείτο με μοτοσυκλέτες στην Λ. Αλεξάνδρας με κατεύθυνση την οδό Πατησίων και την ώρα που βρίσκονταν μπροστά στο κτίριο της Γ.Α.Δ.Α., εκτοξεύτηκε κροτίδα, με αποτέλεσμα να προκληθεί μικρής έκτασης φωτιά σε φοίνικα που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του κτιρίου. Η φωτιά κατασβέσθηκε άμεσα από τους αστυνομικούς της φρουράς του Αστυνομικού Μεγάρου Αθηνών.
Η παραπάνω ομάδα συνέχισε την πορεία της προς την οδό Πατησίων και κατέληξε σε γραφεία συνδέσμου οπαδών ομάδας στη Λ. Αλεξάνδρας.
Άμεσα αστυνομικές δυνάμεις προσέγγισαν το σημείο και προσήγαγαν συνολικά είκοσι εννέα (29) άτομα. Είκοσι (20) εκ των ανωτέρω, που συμμετείχαν στην ομάδα που εκτόξευσε την κροτίδα, συνελήφθησαν. Στην κατοχή ενός (1) εκ των συλληφθέντων βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.
Συνελήφθη επίσης και ένας (1) ανήλικος ο οποίος κατείχε δύο (2) κροτίδες.
Δικογραφία σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών