24/4/14

Η μαύρη Mercedes με το "μαύρο"

Τα Ντοκουμέντα


Στον εντοπισμό ποσότητας ναρκωτικών και τη σύλληψη 30χρονου αλλοδαπού οδηγού Ι.Χ.Ε. οχήματος προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στην πύλη του λιμένα εξωτερικού της Ηγουμενίτσας.
Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των συστηματικών ελέγχων που πραγματοποιεί το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής ακτοφυλακής για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας και την αποφυγή έκνομων πράξεων.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχου από στελέχη του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της οικείας Λιμενικής Αρχής και μετά από ένδειξη αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., εντοπίστηκαν δέκα κιλά και ογδόντα γραμμάρια (10.080 kgr) ναρκωτικών ουσιών, πιθανόν ακατέργαστης ινδικής κάνναβης.

Οι ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες ήταν κατανεμημένες σε τριάντα τρία (33) πακέτα σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στα εξωτερικά μασπιέ και τα φτερά καθώς επίσης στους χώρους κάτω από το πίσω κάθισμα και πίσω από το καντράν.
Φερόμενος ως ηθικός αυτουργός της μεταφοράς της ανωτέρω ποσότητας ναρκωτικών ουσιών,συνελήφθη ένας 29χρονος αλλοδαπός.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικών ουσιών καθώς και το Ι.Χ.Ε. όχημα.