10/5/14

Φοβήθηκε το άρμεγμα



Λαμία
 
Συνελήφθη στη Λαμία, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, ένας 59χρονος ημεδαπός κτηνοτρόφος, ο οποίος κατηγορείται για ψευδορκία και ψευδή καταμήνυση.
Ειδικότερα, ο 59χρονος μετέβη προχθες το μεσημέρι στο Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας και κατήγγειλε ότι το χρονικό διάστημα από βραδινές ώρες της 07-05-2014 έως και πρωινές ώρες της 08-05-2014, άγνωστοι δράστες παραβίασαν την πόρτα ποιμνιοστασίου που διατηρεί σε περιοχή της Λοκρίδας Φθιώτιδας και αφαίρεσαν (161) αιγοπρόβατα, διαφόρων ηλικιών και χρωμάτων.

Μετά από τη σχετική εξερεύνηση και αυτοψία που διενήργησαν οι αστυνομικοί στο χώρο του ποιμνιοστασίου και στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ενδελεχούς έρευνας, προέκυψε ότι ο 59χρονος δήλωσε ψευδώς την ανωτέρω κλοπή, ισχυριζόμενος ότι προέβη σε αυτή προκειμένου να αποφύγει τις συνέπειες από ενδεχόμενο έλεγχο των αρμόδιων Υπηρεσιών.
Για τη συγκεκριμένη υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, η οποία με την ολοκλήρωση του προανακριτικού έργου, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.