20/6/14

Κόστιζε η καταγγελία για ηχορύπανση

 
Συνελήφθησαν χθες (19-6-2014) το απόγευμα, στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, δύο (2) ημεδαποί, ένας 65χρονος και μία 58χρονη (ανδρόγυνο), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εκβίαση.
Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από σχετική καταγγελία δύο 36χρονων ημεδαπών, ιδιοκτητών καφετέριας στην Ορεστιάδα, σύμφωνα με την οποία, οι δύο δράστες, από τον Απρίλιο 2010, μετέβαιναν στο κατάστημά τους, όπου απαιτούσαν από αυτούς εκβιαστικά και λάμβαναν κάθε μήνα, το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, προκειμένου να μην προβούν σε καταγγελίες σε βάρος του καταστήματος για ηχορύπανση.
Άμεσα οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, με αποτέλεσμα να συλληφθούν οι δύο δράστες, οι οποίοι εμφανίστηκαν στο κατάστημα και παρέλαβαν από τον έναν 36χρονο, το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, προκειμένου να μην προβούν στις καταγγελίες.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.