18/7/14

Οδήγησε στο θάνατο το βρέφος της

 
Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 37χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παιδοκτονία και περιύβριση νεκρών.
Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες (17-07-2014), οι Αστυνομικές Αρχές ενημερώθηκαν από εφημερεύον Νοσοκομείο της πόλης, ότι διεκομίσθη, από σταθμό Ε.Κ.Α.Β., 37χρονη γυναίκα με ενδείξεις πρόσφατου τοκετού.
Εξεταζόμενη από αστυνομικούς, που έσπευσαν στο Νοσοκομείο για τη διερεύνηση της υπόθεσης, η δράστιδα ομολόγησε ότι την 12-07-2014, γέννησε βρέφος στην τουαλέτα του διαμερίσματός της.
Στη συνέχεια περιτύλιξε το βρέφος σε δύο (2) σακούλες και το απέκρυψε στην ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας της, ενώ μετά από ένα διήμερο (πρωινές ώρες της 14-07-2014), απόθεσε τη σορό σε κάδο απορριμμάτων, έξω από την οικία της.
Ακολούθως, χθες (17-07-2014), λόγω επιπλοκών λοχείας, μετέβη εσπευσμένα στο εφημερεύον Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση της δράστιδας, ενώ κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, μετέβη στην οικία της για εξερεύνηση του τόπου εγκλήματος.