14/8/14

Άρπαξε 220.000 € από τον χωρισμένο

 
Τα έκρυβε  στη σοφίτα ο πρώην άνδρας της και η 47χρονη τα έβαλε σε αλουμινόχαρτο
 
Τα Ντοκουμέντα
 
 
Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με συναδέλφους τους του Τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης, υπόθεση υφαίρεσης 220.000 ευρώ.
Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 47χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε σχετική δικογραφία για τοα αδίκημα της υφαίρεσης.
Συγκεκριμένα , όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την 25-05-2014, η δράστιδα εκμεταλλευόμενη την απουσία του 60χρονου συζύγου της, από την οικία τους στην περιοχή της Λητής, αφαίρεσε από τον χώρο της σοφίτας το χρηματικό ποσό των 220.000 ευρώ, που ήταν κρυμμένο σε αυτοσχέδια κρύπτη.


Στη συνέχεια , αναστάτωσε τους χώρους του σπιτιού και άφησε την πόρτα της εισόδου ανοιχτή, προκειμένου το περιστατικό να παραπέμπει σε διάρρηξη – κλοπή.
Σημειώνεται ότι, ο παθών, αρχικά, υπέβαλε μήνυση στο Α.Τ. Λαγκαδά, κατά αγνώστων, για κλοπή.
Στο πλαίσιο συνεχιζόμενων αστυνομικών ερευνών για την υπόθεση , προέκυψε ότι η 47χρονη, που ομολόγησε την πράξη της, διατηρούσε το μεγαλύτερο μέρος του υφαιρεθέντος χρηματικού ποσού και 1.000 δολάρια Η.Π.Α., επιμελώς κρυμμένα σε ειδική κρύπτη στην οικία της αδερφής της, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, όπου διέμενε τους δύο τελευταίους μήνες, κατόπιν διάστασης με τον σύζυγό της.
Το χρηματικό ποσό αποδόθηκε στον παθόντα .
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.