26/8/14

Ήθελε να φθάσει και πιο ψηλά


 
Ο Υποστράτηγος με το Ford Mondeo

H φωτογραφία δεν είναι προϊόν μοντάζ, δίπλα στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Τσακνάκη είναι ο Υποστράτηγος που για να αποφύγει τα υπέρογκα τέλη κυκλοφορίας δήλωσε στην εφορία πως το ΙΧ του μάρκας Ford Mondeo είναι 1.800 και όχι 2.000 κυβικά. Η φωτο είναι από επίδειξη που έκανε ο Κλάδος αυτός και παρουσία του κ. Τσακνάκη στον τότε υπουργό δημόσιας τάξης Νίκο Δένδια.
Ο Υποστράτηγος αυτός που κατάφερε να έρθει από την επαρχία και να υπηρετήσει σε νευραλγικό Κλάδο στο Αρχηγείο της Κατεχάκη και μάλιστα δίπλα σε Αντιστράτηγο [όχι στον Αρχηγό], είναι κάτοχος του ΙΧ κατά το ήμισυ αφού το υπόλοιπο ποσοστό ανήκει στη σύζυγό του.
Η καταγγελία έγινε στο ΣΔΟΕ και την έρευνα ανέλαβαν οι Εσωτερικές Υποθέσεις της ΕΛ.ΑΣ. και ελπίζουμε το «λάθος» τώρα να μην το φορτωθεί η σύζυγος … Πάντως η σημαντικότατη θέση ευθύνης που είχε ο ελεγχόμενος Υποστράτηγος του έδινε την ευκαιρία να μετέχει σ’ όλες τις συσκέψεις και να είναι υποχρεωτικά στενότατος συνεργάτης και του κυρίου Αρχηγού! Οι όποιες αμφιβολίες τώρα για την εξέλιξη του φακέλου του απορρέουν από το γεγονός ότι ο ακέραιος Ταξίαρχος Παναγιώτης Στάθης μετατέθηκε και αναβαθμίστηκε ως Διοικητής της Ασφάλειας Αττικής και στους Αδιάφθορους εμφανίστηκε … αμόλυντος αξιωματικούλης με όχι και τόσο «αγαθές» σχέσεις αφού μεταξύ άλλων υπήρξε και συμπέθερος της οικογένειας Βλαστού …