5/9/14

Για χατίρι του Σεΐχη

 Ρόδος: 2 σε διαθεσιμότητα
Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, συνελήφθησαν χθες (03.09.2014) στο νησί της Ρόδου, δυο αστυνομικοί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για παράβαση καθήκοντος και παραβίαση των διατάξεων σχετικά με τις ιδιωτικές επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών ασφαλείας.
Πρόκειται για έναν Ανθυπαστυνόμο 35 ετών, ο οποίος υπηρετεί σε Υπηρεσία του νοτίου Αιγαίου και έναν Αρχιφύλακα 37 ετών, ο οποίος υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αττικής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα που διενήργησε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, το χρονικό διάστημα από αρχές Ιουνίου έως και τέλος Αύγουστου του 2014, όπως και το μήνα Σεπτέμβριο του 2013, οι δυο αστυνομικοί παρείχαν παράνομα υπηρεσίες ασφαλείας σε αλλοδαπό υπήκοο Αραβικών Εμιράτων, ο οποίος παραθέριζε στο νησί της Ρόδου.
Με τη ποινική δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.
Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος τους η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.