7/11/14

Τροχαίο με 3 νεκρούς στη Θήβα

 
Από το Τμήμα Τροχαίας Θηβών, ενεργείται προανάκριση για τον προσδιορισμό των συνθηκών κάτω από τις οποίες έλαβαν χώρα τρία τροχαία ατυχήματα (δύο θανατηφόρα και ένα με σοβαρό τραυματισμό), χθες (06-11-2014) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή των Βαγίων Βοιωτίας.
Ειδικότερα, περίπου στις 18:55΄, στην 11,8η χ/θ της παλαιάς εθνικής οδού Θηβών – Λιβαδειάς, Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 61χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε νωτομετωπικά με προπορευόμενο γεωργικό ελκυστήρα,
που οδηγούσε 42χρονος ημεδαπός και στη συνέχεια τα δύο οχήματα εξετράπησαν δεξιά της πορείας τους και ανετράπησαν εντός παρακείμενου αγρού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των οδηγών τους.
Λίγη ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 19:30΄, στο ανωτέρω σημείο, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 37χρονος ημεδαπός, παρέσυρε έναν 47χρονο ημεδαπό, ο οποίος προσπάθησε να διασχίσει κάθετα το οδόστρωμα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Επιπλέον στις 19:45΄, στην 11,2η χ/θ της προαναφερόμενης οδού, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 34χρονος ημεδαπός, παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά έναν 40χρονο αστυνομικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, ο οποίος, μαζί με άλλους αστυνομικούς, ενεργούσε εκτροπή των κινουμένων προς Λιβαδειά οχημάτων.
Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής των σορών των θανόντων.
Ο 40χρονος αστυνομικός διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών και στην συνέχεια σε Νοσοκομείο των Αθηνών, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος.