7/11/14

Δεν πήγε μακριά ο ληστής

 
Συνελήφθη σήμερα (07-11-2014) το μεσημέρι, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, 47χρονος ημεδαπός, για ληστεία και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, σήμερα το πρωί στο Ηράκλειο, άγνωστο άτομο έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με κουκούλα εισήλθε σε κατάστημα ΕΛ.ΤΑ. και με την απειλή όπλου τύπου πιστόλι, αφαίρεσε από το ταμείο το χρηματικό ποσό των πεντακοσίων (500) ευρώ, διαφεύγοντας πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση.
Από την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι ο 47χρονος ήταν ο δράστης, ο οποίος αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών στο Ηράκλειο. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.
Ο ανωτέρω έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για διαρρήξεις καταστημάτων στο Ηράκλειο.
Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.