4/11/14

Έφαγε μαχαιριά

Συνελήφθη, σήμερα (04.11.2014) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου 36χρονος ημεδαπός, για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών.
Ειδικότερα, χθες (03.11.2014) το βράδυ, 38χρονος ημεδαπός ευρισκόμενος ως θαμώνας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφενείο), στο Δήμο Χανίων, δέχτηκε επίθεση από άγνωστο άτομο, ο οποίος τον τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο, πράξη η οποία καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Χανίων, χθες (03.11.2014) το βράδυ.
Από την διενεργηθείσα προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, προέκυψε ότι η εν λόγω πράξη, διαπράχθηκε από τον 36χρονο ημεδαπό. Άμεσα αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.
Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.